Hedegårdsskolens idrætsklasser

Har du ambitioner om at blive eliteidrætsudøver? Og vil du kombinere din skolegang med ambitiøs og kvalificeret træning? Så kan du måske blive optaget i Hedegårdsskolens idrætsklasse.

Se video om Idrætsklasserne på Hedegaardskolen

Ballerup Kommune, Team Danmark og Hedegårdsskolen samarbejder om idrætsklasserne på
Hedegårdsskolen.

Så hvis du har ambitioner om at blive eliteidrætsudøver og vil kombinere skole med
ambitiøs og kvalificeret træning, kan du blive en del af Hedegårdsskolens idrætsklasse.

Du får:

• Et sammenhængende 3-årigt uddannelsesforløb med idræt og høj faglighed
  • Et miljø med forståelse for at dine sportslige ambitioner fylder meget
  • Mulighed for morgentræning i tæt samarbejde med klubberne
  • Specifik morgentræning inden for svømning, fodbold, basketball, cykling oghåndbold
  • Basis-, styrke- og skadesforebyggendetræning

Sådan bliver du optaget:

• Idrætsklassen er for alle elever, som har et særligt idrætstalent.
  • Du skal dyrke din sportsgren på højeste niveau
  • Vi lægger vægt på, at du kan passe din skole samtidigt med din sport.

Kom til informationsmøde

Vi holder informationsmøde næste gang tirsdag den 4.februar 2020 kl. 16.30—18.00 i samlingssalen på Hedegårdsskolen.

Herunder kan du se små videoer fra morgentræningen

Cykling

Håndbold

Fodbold

Svøming

Styrketræning

Ansøgningsfrist

Send os en motiveret ansøgning samt en skole- og klubudtalelse på følgende link: ANSØG (aktivt fra primo januar 2021)

Husk at have følgende klar når du skal søge optagelse: 1) motiveret ansøgning fra eleven selv, 2) udtalelse fra ens træner og 3) skoleudtalelse (alle 3 skal vedhæftes)

Sidste frist er den 1. marts 2021, hvis du ønsker at starte 1. august 2021.

Søger du udenfor vores almindelige procedure, skal du bruge vores ansøgningsskema. Skemaet skal du udskrive, udfylde, scanne og sende til leder af idrætsklasserne Mikkel Nielsen på izik@balk.dk.