Stillingsopslag

2 relationskompetente og dygtige matematiklærere søges til Hedegårdsskolen

Vi får en ekstra klasse i udskolingen og søger derfor et par dygtige og relationskompetente lærere, der kan blive en del af Hedegårdsskolens fantastiske og ambitiøse personalegruppe.

LIDT OM OS
Hedegårdsskolen er en udviklingsorienteret skole med flotte fysiske rammer, der giver mulighed for spændende pædagogik. Skolen er kendetegnet ved en god inklusionskultur, gode ressourcer til vejledning, holddannelse og specialpædagogisk bistand, hvoraf en betydelig del af ressourcerne er tildelt årgangsteamet.

Herudover er det en idrætsskole, hvilket betyder at vi breddemæssigt arbejder med bevægelse og sundhed i fagene. Desuden har vi en særlig klasselinje for idrætstalenter i udskolingen i samarbejde med Team Danmark.

VI SØGER
Ud over at vores 2 nye matematiklærere skal være fagligt stærke og kreative, er det også en fordel at have erfaring med undervisning i et eller flere af følgende fag: Engelsk, biologi, geografi, fysik/kemi, idræt, tysk, fransk. Hvad du ellers måtte have af linjefag, vil vi forsøge at tilgodese så godt som muligt.

FOR BEGGE STILLINGER GÆLDER, AT DU

• Er læreruddannet med relevante linjefag, eller med tilsvarende kompetencer
  • er stærkt fagligt funderet og brænder for dine fag
  • Har styr på din klasserumsledelse og relationsarbejdet
  • Er teamplayer og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde
  • Er engageret, ambitiøs og nysgerrig i dit arbejde med undervisning og læring
  • Er imødekommende og anerkendende i din tilgang til elever og forældre.

VI TILBYDER

• Gode udviklingsmuligheder i fællesskaber
  • En spændende arbejdsplads med engagerede kolleger og gode muligheder for udvikling
  • Gode faciliteter inde og ude
  • En dedikeret ledelse
  • Glade børn og forældre.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Begge stillinger er som udgangspunkt på fuld tid, men hvis der er et ønske om deltid, kan dette imødekommes. Tiltrædelse 1. august 2021.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere information kan du kontakte leder for udskolingen Mikkel Nielsen på 2945 0461. Se mere på www.Hedegaardsskolen.dk

ANSØGNINGSFRIST 5. APRIL 2021
Vi forventer, at samtaler finder sted 19. april i tidsrummet 15.00-19.00.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Ansøg ved at klikke her